Referenssit

Referenssit

Vuosien varrella Rocktalo on toimittanut elävää musiikkia Yksityistilaisuuksiin, elävänmusiikinyhdistyksille ja mm. seuraaville yrityksille: Cumulus, Endress + Hauser, Hiab, Kesko, Restel, Restamax, Scandic, SOK, Sokotel, Skanska ja Valmet.

Lue lisää isoimmista jutuistamme alta case-esimerkkien muodossa

 

Case: M/S Rhean Tähtiristeilyt

Olemme koonneet ja toimittaneet ohjelman jo monena vuonna Päijänteellä, Jyväskylässä risteilevälle M/S Rhea -laivalle. Suomen eturivin artistit viihdyttävät risteilyn aikana laivan kannella tai sateen sattuessa sisätiloissa. Tähtiristeilyt ovat olleet huikea menestys ja esimerkiksi kesällä 2019 lähes jokainen risteily oli loppuunmyyty.

Case: Iholla-ilta

Iholla-illat tarjoavat huippuartistien ainutlaatuisia, akustisia keikkoja intiimisti ja lähietäisyydeltä. Olemme toteuttaneet myös kokonaisia Iholla-kiertueita.

Case: Vesterinen Yhtyeineen

Hurjassa nousukiidossa oleva Vesterinen Yhtyeineen solmi management-sopimuksen Rocktalon kanssa kesällä 2018.

Case: Lutakko / Jelmu r.y.

Toimimme aktiivisesti yhteistyössä Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu r.y:n kanssa järjestämällä yhteistuotantokeikkoja Tanssisali Lutakkoon.

Olemme tehneet/tekemässä yhteistuotantona muun muassa seuraavia artisteja: Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Vesterinen Yhtyeineen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Neljä Ruusua ja Happoradio.