Jonna Tervomaa Rocktalon managementiin

11.1.2023

1983 – 2023 suomalaisten kansallisessa alitajunnassa musisoinut Jonna Tervomaa on solminut livemanagement-sopimuksen Rocktalon kanssa. Tervetuloa taloon Jonna!

Tervomaa ilmestyy keväällä yleisön eteen pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa. Huhtikuussa alkavalla Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertueella juhlitaan tasalukuja ja nostetaan vuosina 1998-2004 julkaistujen albumien hittejä keskiöön.
Tervomaa oli bändeineen luomassa 2000-luvun taitteessa uudenlaista suomirock-soundia ja nyt on sen arvonpalautuksen aika.

”Mukana tällä spesiaalilla kevään rundilla on vuosien tauon jälkeen pitkäaikaisin kokooonpanoni, jonka kanssa on sieltä 2000-luvun taitteesta tehty satoja keikkoja. Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen”, sävykkään ja jylhän kitarapopin valtavasta dynamiikasta jälleen innostunut Tervomaa kertoo kiertueesta.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).
Juhlavuosien juhlavuosi

50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta ja julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta (Syksyn sävel, 1983).

Juhlavuosi ei pidä sisällään pelkkää nostalgiaa, sillä Tervomaa kirjoittaa parhaillaan uutta musiikkia, jota on luvassa vielä myöhemmin tänä vuonna.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän
Klassikot ja hitit
Keväällä 2023
14.4. Lahti, Möysän Musaklubi
15.4. Espoo, Kulttuurikeskus
5.5. Tampere, G Livelab
6.5. Lappeenranta, Nuijamies
7.5. Hämeenlinna, Suistoklubi
13.5. Kuusankoski, Pato Areena
17.5. Jyväskylä, Lutakko
19.5. Helsinki, Korjaamo
20.5. Turku, Logomon Teatro

Jonnan keikat myy: Kari Pössi / Piikkikasvi Agency

Lisätiedot ja haastattelut
Aku Oikari
Rocktalo Booking & Management
0504107150
aku@rocktalo.fi

Jaa artikkeli