Vesterinen Yhtyeineen: Faaraoiden aika päättyy keväällä 2020

12.12.2019

Vesterinen Yhtyeineen jatkaa Faaraoiden aika -julkaisukiertuetta vielä keväälle 2020. Yli vuoden mittaiseksi paisuva kiertue päättyy juhlallisesti 13.-14. maaliskuuta Tampereen Olympiaan ja Helsingin Korjaamolle.

– Faaraoiden aika -levyn kiertue on ollut unohtumaton ja on mielettömän hienoa jatkaa sitä vielä kevät-periodin verran. Aiomme juhlistaa mennyttä vuotta nostamalla levyä isosti esille kiertueen kahdella viimeisellä keikalla. Tulemme soittamaan Faaraoiden aika -albumin kokonaisuudessaan läpi Tampereella ja Helsingissä. Keikoilla on luvassa myös vanhempaa materiaalia, joten tiedossa on erikoispitkät setit, laulaja Tero Vesterinen kertoo.

Maaliskussa kuudennen studioalbuminsa ”Faaraoiden aika” julkaisseen yhtyeen nousukiito on jatkunut tasaisesti pitkin vuotta. Vesterinen Yhtyeineen on myynyt tänä vuonna loppuun rock-klubeja ympäri Suomen: Tavastia, Lutakko ja viimeisimpänä Tampereen Tullikamarin Pakkahuone. Pelkästään tämän syksyn kiertueella loppuunmyytyjä iltoja on ollut peräti yhdeksän.

Faaraoiden aika -albumin singlet ovat soineet tiuhaan radioissa. Tummilla teillä ja Pitää sanoo ei -biisien soittokerrat lasketaan tuhansissa. Kappaleet soivat tälläkin hetkellä ahkerasti muun muassa Radio Suomirockilla, Iskelmällä ja Yle Radio Suomessa.

Viimeisimmät albuminsa oman levy-yhtiönsä kautta julkaissut bändi solmi levytyssopimuksen hiljattain Universal Musicin kanssa, joka julkaisi aikoinaan bändin kolme ensimmäistä albumia. Uutta musiikkia on luvassa ensi vuonna.

Faaraoiden aika -kiertue kevät 2020
PE 17.01. Keuruu, Pappilan Taverna
LA 18.01. Nivala, Tuiskula
PE 24.01. Ylläs Jazz & Blues, Äkäshotelli
LA 25.01. Levi, Gastro K
SU 26.01. Rovaniemi, Korundi
PE 31.01. Oulu, yksityistilaisuus
LA 01.02. Oulu Basso-klubi
PE 07.02. Vaasa, Skafferiet Ritz
LA 08.02. Lapua, Latosaari
PE 21.02. Lohja, Laurentius -sali
LA 22.02. Vammala, Seurahuone
PE 28.02. Lappeenranta, Nuijamies
PE 06.03. Jyväskylä, Lutakko
LA 07.03. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
PE 13.03. Tampere, Olympia
LA 14.03. Helsinki, Korjaamo

vesterinenyhtyeineen.fi, Facebook, Instagram, Spotify

Haastattelut ja lisätiedot
Aku Oikari
Rocktalo Booking & Management
+358 504107150
aku@rocktalo.fi
Jaa artikkeli