Seppo Alvari & The Hikers

Seppo Alvari & The Hikers yhdistävät voimansa – rautalanka ja outlaw-iskelmä kohtaavat kokemuksen ja nuoruuden innon!

 

Seppo Alvari Pohjolainen on jyväskyläläinen sooloartisti ja muusikko, joka tunnetiin parhaiten Trio Niskalaukauksen rumpalina. Seppo Alvari on julkaissut tähän mennessä kuusi soololevyä ja lukuisia singlejulkaisuja, jotka luottavat outlaw countryn ja iskelmän genreihin.

The Hikers on neljän nuoren kaveruksen bändi Jyväskylästä. Yhtye jakaa rautalankamusiikin perintöä ja kertoo ylläpitävänsä kadotetun Suomen aikaista musiikkikulttuuria. The Hikers on herättänyt ansaittua huomiota nuorten miesten taitavasti soittavana rautalankayhtyeenä. Yhtyeestä kuvatut videot ovat keränneet YouTubessa yli 100 000 katselukertaa.

Seppo Alvari & The Hikers yhdistävät voimansa lähtevät keikoille 2024, joissa kuullaan sekä The Hikersin että Seppo Alvarin tuotantoa. Ensimmäinen yhteinen single ”Tanssijatar” julkaistiin
26.4.2024. Keikkaohjelmistossa kuullaan myös kappaleita Rauli Badding Somerjoesta Topi
Sorsakoskeen ja Marko Haavistosta Kaarle Viikatteeseen.

Seppo Alvari & The Hikers:
Seppo Alvari: laulu
Sasu Pohjola, soolokitara
Vili Pohjola, komppikitara
Pietari Vähäjylkkä, basso
Johannes Rissanen, rummut

 

Seppo Alvari & The Hikersin keikat myy:
Kari Luomaharju
puh. 040 867 6581
kari@rocktalo.fi

Rocktalo Oy

on ajan hermolla toimiva asiakaslähtöinen ohjelmatoimisto. Olemme koostaneet ohjelmaa asiakkaidemme parhaaksi jo vuodesta 2006 alkaen. Vahvuutemme ovat alan tuntemus, asiakaslähtöisyys ja kontaktit koko esiintyjäkenttään.

Copyright Rocktalo Oy 2021 | Kotisivut Paja Design Agency