Soldout Management: livetapahtumiin keskittyvä management- ja tuotantoyhtiö on aloittanut toimintansa

13.12.2023

Rocktalon management- ja markkinointi-osasto eriytettiin omaksi yhtiökseen syksyllä 2023, kun Rocktalon pääomistama Soldout Management aloitti toimintansa. Jyväskyläläinen Soldout Management on livetapahtumiin keskittyvä management- ja tuotantoyhtiö, jonka tehtävänä on maksimoida artistien potentiaali erityisesti livekentällä. Yrityksen päähenkilöt ovat olleet isossa roolissa tänä vuonna lähes kaikki keikkansa loppuunmyyneen Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin suosiossa.

Uusi yhtiö manageroi bändejä ja artisteja, jotka haluavat ottaa enemmän vastuuta urastaan omiin käsiinsä. Yhtiön ydintoimintaa on myös kiertueiden tuottaminen ja erityisesti lipunmyyntiin tähtäävä markkinointi, jonka keskiössä on tehokas, dataan pohjautuva seuranta. Soldout Management tavoittelee neljän miljoonan euron liikevaihtoa ja useita uusia palkkauksia vuodelle 2024.

”Tehtävämme on maksimoida artistien potentiaali ja toimia luotsilaivana kohti isompia areenoita. Management-palvelumme on suunnattu varsinkin niille artisteille ja yhtyeille, joilla on halua ja taitoa ottaa vastuu urasta omiin käsiinsä, yhdessä meidän kanssamme. Tavoitteenamme on tulojen maksimoiminen artistille. Jos ennen on sanottu – artisti maksaa, niin nyt sanotaan – artistille maksetaan”, uuden yhtiön toimitusjohtaja ja livemanageri Jari Väyliö kertoo.

Soldout Managementin osakkaina ovat jyväskyläläinen ohjelmatoimisto Rocktalo Oy, Vesterinen Yhtyeineen -bändin Tero Vesterinen, Teemu Jokinen ja Janne Riionheimo sekä Alt Agency & Managementin Esa Tontti.

”On hienoa olla mukana oman alan uudessa ja uudenlaisessa yrityksessä! Kokemusta musiikkihommista on ehtinyt matkan varrella kertyä aikalailla ja sitä on mukavaa päästä jakamaan eteenpäin”, Tero Vesterinen kertoo.

Yhtiö manageroi, tuottaa kiertueita ja tekee markkinointia Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin lisäksi muun muassa Happoradiolle, Saralle, Neljälle Ruusulle ja Yonalle sekä Seinäjoen Rytmikorjaamolle.

Tutustu lisää Soldout Managementtiin

 

Jaa artikkeli