Vesterinen Yhtyeineen myi levynjulkaisukiertueensa ennakkoon loppuun

15.3.2023

Viime perjantaina uuden Hetken ikuinen -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen on myynyt kevään levynjulkaisukiertueensa ennakkoon loppuun. Perjantaina Lahden Möysän Musaklubilta starttaava kiertue kattaa kaikkiaan 20 keikkaa ympäri Suomen ja kestää 19.5. asti, jolloin yhtye esiintyy peräti 17-henkisenä Helsingin Kulttuuritalolla. Kyseessä on tähän tietoon kevään ainoa tämän kokoluokan kiertue, joka on myynyt kokonaan ennakkoon loppuun.

”Ollaan odotettu todella paljon, että päästään taas keikoille. Se on meille rakasta hommaa! Ja nyt kun kiertue on jo ennakkoon myynyt loppuun, niin tunnelma on suorastaan hurmoksellinen. Odottakaapa vaan kun päästään lavalle, tästä tulee parasta koskaan!” Tero Vesterinen intoilee perjantaina alkavasta kiertueesta.

Hetken ikuinen on yhtyeen kahdeksas studioalbumi. Levy on paluuta vanhan liiton bänditouhuun, jossa soitto ja soittajat ovat keskipisteessä. Tekstillisesti albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta. Levyn ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja on saavuttanut isoa menestystä radiossa ja se voitti vastikään Iskelmä Gaalassa Vuoden Iskelmä -palkinnon.

Vesterinen Yhtyeineen: Hetken ikuinen -kevät 2023
17.3. Lahti Möysän Musaklubi
18.3. Espoo, Tapiolasali
24.3. Kuopio, Sawohouse Underground
25.3. Tampere, Tavara-asema*
31.3. Mikkeli, Mikaeli
1.4. Lappeenranta-sali
14.4. Ähtäri-halli
15.4. Pori, Kehräämö (klo 18)
15.4. Pori, Kehräämö (klo 22)
21.4. Hämeenlinna, Verkatehdas
22.4. Jyväskylä, Lutakko (klo 18)
22.4. Jyväskylä, Lutakko (klo 22)
28.4. Oulu, Tullisali
29.4. Rovaniemi, Korundi (klo 18)
29.4. Rovaniemi, Korundi (klo 20.30)
5.5. Porvoo, Taidetehdas
6.5. Turku, Logomo*
12.5. Lohja, Laurentius-sali
13.5. Varkaus, Warkaus-sali
19.5. Helsinki, Kulttuuritalo*

*Suurkonsertti = Laajennettu 17 hengen kokoonpano

Kiertueen tuotanto: Rocktalo Booking & Management

Jaa artikkeli