Vesterinen Yhtyeineen julkaisee uuden levyn ja suuntaa uransa mittavimmalle kiertueelle

28.10.2022

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee ensi keväänä 10. maaliskuuta uransa kahdeksannen albumin, joka kantaa nimeä Hetken ikuinen ja lähtee uuden levyn myötä laajalle levynjulkaisukiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeen uran suurin. Tampereen, Turun ja Helsingin suurkonserteissa jo ennestään isoa yhtyettä vahvistavat jousisoittajat, puhaltimet ja taustalaulajat kasvattavat yhtyeen koon peräti 17-henkiseksi.

Rocktalo tuottaa kiertueen kokonaisuudessaan yhteistyössä Vesterinen Yhtiöineen Oy:n kanssa.

”Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen”, laulaja Tero Vesterinen kommentoi tulevaa levyä ja kiertuetta.

Vesterinen on valloittanut tulkinnoillaan tänä syksynä myös lauantai-iltaisin suomalaisten olohuoneissa TV1:n suositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

Hetken ikuinen -albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta
Viimeiset pari vuotta ovat olleet hetkiltään niin mullistavia, että niiden jäljet todella tuntuvat ikuisilta. Kulkutauti oli vielä pientä verrattuna naapurissamme asuvan murhaajan toimiin. Viime aikoina yhteisöämme koettelevista kovista ajoista johtuen levylle on valikoitunut tavallista vakavampia ja kantaaottavampia kappaleita, mutta niihinkin yhtyeemme on tuonut pisaroita mustasta huumoristaan, eikä rakkauslaulujakaan ole unohdettu”, bändin rumpali Teemu Jokinen kertoo levystä.

Antti Lehtisen (Scandinavian Music Group, Ultra Bra) tuottama Hetken ikuinen -albumi on paluu vanhan liiton bänditouhuun, jossa soitto ja soittajat ovat keskipisteessä. Tulevan levyn ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja on kasvamassa yhtyeen kaikkien aikojen suurimmaksi radiomenestykseksi.

Hetken ikuinen -levynjulkaisukiertueen liput nyt myynnissä!
Paikkakunnat ja liput löytyvät osoitteesta: www.vesterinenyhtyeineen.fi/keikat

Jaa artikkeli