Vesterinen Yhtyeineen vie Meissä asuu elämä -levynjulkaisukiertueensa konserttisaleihin keväällä 2022

27.10.2021

Huhtikuussa uuden Meissä asuu elämä -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa levynjulkaisukiertuettaan keväällä 2022. Kesällä festareita kiertänyt ja syksyllä klubeilla soittanut kymmenhenkinen yhtye vie kiertueensa seuraavaksi konserttisaleihin ympäri Suomen. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 1. marraskuuta klo 9.00.

Vesterinen Yhtyeineen esittää konserttisaleissa massiivisen, lähes kahden tunnin show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Konserteissa ei ole väliaikaa, vaan bändi on suunnitellut upean kokonaisuuden ilman taukoja tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.


Suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti.


Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on löytänyt vuosien saatossa omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies. 


Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä -konserttisalikiertue 2022
Ke 02.02. Turku, Linnateatteri
To 03.02. Turku, Linnateatteri
Pe 04.02. Mikkeli, Mikaeli
La 05.02. Tampere-talo, iso sali
Ke 09.02. Kouvola, Kuusankoskitalo
To 10.02. Ylivieska, Akustiikka
Pe 11.02. Oulu, Madetojan sali
La 12.02. Iisalmi, Kulttuurikeskus
Ke 16.02. Imatra, Kulttuuritalo Virta
To 17.02. Hämeenlinna, Verkatehdas
To 03.03. Hyvinkääsali
Pe 04.03. Lahti, Sibeliustalo
La 05.03. Salo, Teatteri Provinssi

Vesterinen Yhtyeineen FacebookissaInstagramissaSpotifyssa
Katso kaikki tulevat keikat osoitteesta: https://vesterinenyhtyeineen.fi/keikat/

Jaa artikkeli