Anssi Kelan ylistetyt elämäkertakonsertit saavat jatkoa

17.6.2021

Emma-palkittu Anssi Kela vie loppuunmyytyjä saleja keränneet ”Mun täytyy kävellä näin” -elämäkertakonserttinsa nyt teattereihin ympäri Suomea. Uusia esityksiä järjestetään Seinäjoen, Tampereen, Jyväskylän, Oulun ja Kuopion kaupunginteattereissa sekä Helsingin Bio Rexissä loka-joulukuussa 2021.

”Mun täytyy kävellä näin” -esitykset ovat yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Artisti avautuu yleisölleen, kertoen tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.

Anssi Kelan omin sanoin:
– Näiden konserttien tekeminen tuntuu koko urani suurimmalta saavutukselta. Kaksikymmentä vuotta sitten en olisi osannut tehdä mitään tällaista, kymmenen vuotta sitten en olisi uskaltanut. Nyt olen riittävän kokenut ja rohkea viemään soolokonsertin uudelle tasolle: esittämään kokonaisuuden, jollaista ei olla ennen nähty.

Poikkeuksellinen konsepti toteutettiin ensimmäistä kertaa vuodenvaihteessa 2019 / 2020. Haltioituneen vastaanoton saanut esitys teki vaikutuksen nimenomaan ainutkertaisuudellaan ja avoimuudellaan. Nyt suuren suosion saavuttaneet elämäkertakonsertit päästään vihdoinkin järjestämään loppuun muillakin kysytyillä paikkakunnilla.

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit
Ke 20.10.2021 Seinäjoki, Kaupunginteatteri
La 6.11.2021 Tampere, Tampereen Teatteri
Su 14.11.2021 Jyväskylä, Kaupunginteatteri
To 25.11.2021 Oulu, Kaupunginteatteri
Ke 1.12.2021 Kuopio, Kaupunginteatteri
La 11.12.2021 Helsinki, Bio Rex

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!
https://www.livenation.fi/artist-anssi-kela-3173

Yhteistyössä Rocktalo Booking & Management, Live Nation Finland sekä Radio Suomipop.

Jaa artikkeli