Vesterinen Yhtyeineen areenakiertueelle maaliskuussa

2.12.2020

Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä uransa suurimmalle ja hienoimmalle areenakiertueelle. Rocktalon yhteistyössä Live Nation Finlandin ja Universal Music Finlandin kanssa tuottama kiertue kattaa yhteensä kuusi kaupunkia. Areenakiertue käynnistyy Jyväskylän Paviljonki Areenalta perjantaina 12. maaliskuuta ja päättyy Tampereen Messukeskukseen lauantaina 27. maaliskuuta. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 4.12. klo 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Odotamme uutta albumia aivan kerta kaikkiaan innolla! Levystä tulee todella komea kokonaisuus mielettömän hienoja sävellyksiä, koskettavia tarinoita ja komeaa sovitusta isolla jengillä tarjoiltuna. Kookas yhtyeemme lähtee levynjulkaisun myötä uramme isoimmalle kiertueelle keväällä ja jottei väki ainakaan vähenisi, niin otamme mukaan jo syksyn akustisella rundilla mukana olleet jousisoittajatkin. En oikein malttaisi odottaa, että pääsemme soittamaan tulevan levyn lauluja livenä. Olemme usein huomanneet, että keikoilla laulut heräävät henkiin kun ne pääsee jakamaan yleisön kanssa”, Tero Vesterinen kertoo levystä ja tulevasta kiertueesta.

”Kiertue voi tuntua joillekin suuruudenhullulta ajatukselta näinä aikoina, mutta meille se on realiteetti ihan jo senkin takia, että esitettävä musa on kasvanut ja se pitää viedä isommille lavoille. Pidämme myös kilpailullisista haasteista. Kiertue on meille hieno mahdollisuus näyttää myös yrittäjinä, miten tehdään upeaa musiikkiviihdettä Suomessa. Ja toki tahdomme näyttää koronalle, että tauti ei pysty meitä kukistamaan, vaan selviämme vaikeista olosuhteista hengissä”, yhtyeen rumpali Teemu Jokinen jatkaa.

Tuleva areenakiertue järjestetään erityisjärjestelyin turvavälejä noudattaen. Käytössä on rajoitetut kapasiteetit turvallisen konserttielämyksen takaamiseksi kaikille.
Katsomot ovat jaettu lohkoihin ja niihin on suunniteltu muun muassa erilliset sisäänkäynnit ruuhkien välttämiseksi.

Vesterinen Yhtyeineen on ollut lähes ainoita yhtyeitä, jotka ovat päässeet tekemään kiertueita korona-aikaan. Bändi teki erityisjärjestelyin ison kiertueen kesällä. Lokakuun alussa yhtye kiersi konserttisaleja 9 paikkakuntaa ja yhteensä 14 turvavälikonserttia kattaneen jousikiertueen tiimoilta.

Tulevalta albumilta on julkaistu jo Rodeo-single, joka nousi heti muun muassa Radio Suomipopin, Yle Radio Suomen ja Iskelmän soittolistoille.

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Yhtyeen tunnetuimmat kappaleet ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä, Onnellinen mies ja Faija käyttää napapaitaa.

Meissä asuu elämä – Areenakiertue kevät 2021

Pe 12.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena Osta liput tästä
La 13.3. Turku, Logomo Osta liput tästä
Pe 19.3. Oulu, Energia Areena Osta liput tästä
La 20.3. Seinäjoki Areena Osta liput tästä
Pe 26.3. Helsingin Jäähalli Osta liput tästä
La 27.3. Tampere, Messu- ja Urheilukeskus Osta liput tästä

Lipunmyynti alkaa perjantaina 4.12. klo 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Jaa artikkeli