Rocktalo tuottaa Vesterinen Ystävineen -kesäkiertueen

21.7.2020

Kesän festivaalien ja tapahtumien peruunnuttua myös Vesterinen Yhtyeineen keikkakalenteri tyhjeni täysin. Rajoitusten lievennyttyä yhtye ja sen taustajoukot päättivät järjestää uuden kesäkiertueen peruuntuneen tilalle. Vesterinen Yhtyeineen soittaa yhteensä 21 keikkaa 17 paikkakunnalla.

Kesän erikoisuus on Rocktalon tuottama 7 keikkaa kattava Vesterinen Ystävineen -kiertue, joka kattaa tanssilavoja ja paikkoja, joissa bändiä ei normaalisti nähdä. Ystävineen -kiertueella on mukana myös sirkustaitelija-akrobaatti Jukka-Pekka Matero omalla show’llaan sekä Oliver -yhtye. Keikoilla on otettu huomioon yleisön turvallisuus ja keikoilla on käytössä rajoitettu yleisökapasiteetti.

– Polte päästä elävän yleisön eteen on valtava. Ollaan käytetty vapautunut aika uuden levyn tekoon ja studion vastapainoksi on mahtavaa päästä taas soittamaan livenä! Bändi on tikissä, kun olemme treenanneet studiota varten paljon ja onhan tässä ollut muutamat striimikeikatkin. Eiköhän tästäkin kesästä loppujen lopuksi tule edellisten kesien tapaan varmasti oikein ihana! Tero Vesterinen intoilee.

Vesterinen Ystävineen -kiertue kesä 2020
16.07. Keuruu, Nyyssänniemen leirintäalue (Loppuunmyyty)
17.07. Kalajoki, Merisärkkä
18.07. Oulu, Voimala 1889 (Loppuunmyyty)
23.07. Seinäjoki, Uppalan Kartano
24.07. Seinäjoki, Uppalan Kartano (Loppuunmyyty)
06.08. Yläne, Valasranta
08.08. Sastamala, Ellivuori Resort

Jaa artikkeli